Fotostudio Heuvelrug

"Jouw portret als dierbaar kunstwerk aan de muur."

Dat is mijn passie

Fine-Art Portretfoto

Fine-Art portretfoto

Een fine art portretsessie duurt meestal ongeveer 1-2 uur. Ik maak een selectie van prachtige beelden van jou of jouw kind die het beste in hen naar boven halen. Kleding en styling zijn erg belangrijk in deze sessies om het juiste gevoel in het portret te leggen. Voor inspiratie bekijke mijn instagramaccount en neem contact met mij op voor advies over wat goed werkt. Ik stel voor dat je drie outfits meeneemt. In een Fine Art portretfoto fotografeer ik zoals jij of jouw kind er natuurlijk uitzien en zonder geforceerde expressies. Met deze portretsessie zorg je ervoor dat er echt iets speciaals aan de muur komt te hangen.

Voor Wie?

Voor Wie?

De fotoshoot is gericht op 1 persoon: een kind of een volwassene.

Wat is hierbij inbegrepen?

Wat is hierbij inbegrepen?

  • Intake en advies
  • Voorbereiding door de fotograaf
  • Fotoshoot van ongeveer 1 a 2 uur
  • Binnen twee weken na de shoot is er een design-consult (duur ongeveer 1 a 2 uur).  We presenteren een selectie van de foto’s en kunnen deze weergeven in jouw interieur. Hiervoor ontvangen wij graag vooraf een of meer foto’s die je met je telefoon kunt maken.(*)
  • Intensieve professionele fotobewerking
  • 1 Giftsizeprint in max. 20×30 cm

(*) Wij zijn een full-service fotostudio en bieden producten van galeriekwaliteit.

Een mooie make-up voor je op de foto gaat? Dit doen wij ook, geef dit ruim van te voren aan. Deze visagiekosten bedragen € 75 per uur.

Wist je ook dat wij vakkundig kunnen inlijsten? Een assortiment van klassiek tot moderne lijsten kunnen wij demonstreren in onze studio.

Fotostudio Heuvelrug

Engweg 14

3972 JH DRIEBERGEN-RIJSENBURG

06-24863112

info ad fotostudioheuvelrug.nl

Reactieformulier

7 + 5 =

Wat klanten van ons vinden...

"Dankjewel voor de mooie foto van mijn kinderen. De vorige foto die je had gemaakt hing al 15 jaar aan de muur. De nieuwe foto is prachtig om te zien. Fijn dat je er zo veel aandacht aan hebt besteed. Daardoor ziet het er prima uit."

Saskia

"Ik vond de sfeer heel fijn tijdens de fotosessie. Het resultaat is dan ook geweldig. Heel blij, een echte aanrader."

Edwin

“Wat maak jij er een werk van. Ik heb nog nooit gezien dat een fotograaf een fotoshoot zo voorbereidde. Vrijwel elke foto met lichtopstelling is doordacht. Een echte pro. ”

Mischa

© 2021, Fotostudio Heuvelrug

Ontwerp en realisatie Robert Zwart