Red je oude dia’s en foto’s voor het te laat is!

Red je oude dia’s en foto’s voor het te laat is!

Dia’s en foto’s digitaliseren bij Fotostudio Heuvelrug

Dia’s en foto’s digitaliseren bij Fotostudio Heuvelrug

Heb je nog oude dia’s of foto’s die je dierbaar zijn. Dia’s of foto’s van lang geleden? Deze worden in de loop der jaren steeds slechter. Dia’s zijn namelijk kwetsbaar en de kleuren gaan achteruit. In theorie gaan dia’s 30 jaar mee, maar de verslechtering treedt eerder in. Het is dus zaak snel actie te ondernemen voor de afbeeldingen voorgoed verdwenen zijn. Heel jammer als het dierbare beelden zijn uit een verleden dat nooit meer terugkomt.

Fotostudio Heuvelrug beschikt over de meest geavanceerde apparatuur om dia’s en foto’s te digitaliseren. Bij ons is dit geen geautomatiseerd proces met bijvoorbeeld automatische correcties. Elke dia of foto wordt handmatig gedigitaliseerd en daarna op kleur en contrast gecorrigeerd. We doen dit al vele jaren en hebben hier veel ervaring in opgebouwd. Klanten zijn blij als ze hun dierbare foto’s of dia’s terugzien in digitaal formaat en bestand zijn tegen verdere aantasting.

Retoucheren en printen van dia’s en foto’s

Retoucheren en printen van dia’s en foto’s

Wij kunnen foto’s ook retoucheren en printen. Voor het maken van een kostenopgave, willen wij de bestanden graag eerst beoordelen en van jou horen wat precies de wensen zijn.

Neem gerust even contact voor meer informatie of bel direct 06-44763416. Of kom even langs. De koffie staat klaar.

Fotostudio Heuvelrug

Engweg 14

3972 JH DRIEBERGEN-RIJSENBURG

06-24863112

info ad fotostudioheuvelrug.nl

Reactieformulier

5 + 8 =

© 2021, Fotostudio Heuvelrug

Ontwerp en realisatie Robert Zwart