Fotostudio Heuvelrug

"Jouw portret als dierbaar kunstwerk aan de muur."

Dat is mijn passie

Familie fotoshoot

Familie fotoshoot

Tijdens een fotosessie familiefotografie maken we opnamen van jouw gezin in diverse originele opstellingen en combinaties van gezinsleden. We maken foto’s van je (groot)ouders samen, kinderen met elkaar, een kind alleen, vader-zoon, moeder-dochter-vriendin, welke samenstelling je maar wilt. Ook individuele portretten worden tijdens een fotoshoot familiefotografie gemaakt. Dit is een fotoshoot met uiteindelijke brede keuze uit een diversiteit aan prachtige foto’s. De fotograaf neemt ruim de tijd om in samenspraak met jullie tot het mooiste resultaat te komen. 

Voor Wie?

Voor Wie?

Voor gezinnen of kleine gezelschappen (tot 6 personen)

Wat is hierbij inbegrepen?

Wat is hierbij inbegrepen?

  • Intake en advies
  • Voorbereiding door de fotograaf
  • Fotoshoot van ongeveer 1,5 uur
  • Binnen twee weken na de shoot is er een design-consult (duur ongeveer 1 a 2 uur).  We presenteren een  brede selectie van de foto’s en kunnen deze weergeven in jullie interieur. Hiervoor ontvangen wij graag vooraf een of meer foto’s die je met je telefoon kunt maken.(*)
  • 1 Giftsizeprint in 20×30 cm

(*) Wij zijn een full-service fotostudio en bieden producten van galeriekwaliteit.

Een mooie make-up voor je op de foto gaat? Dit doen wij ook, geef dit ruim van te voren aan. Deze visagie bedraagt € 75 per uur.

Wist je ook dat wij vakkundig kunnen inlijsten? Een assortiment van klassiek tot modern kunnen wij demonstreren in onze studio.

Fotostudio Heuvelrug

Engweg 14

3972 JH DRIEBERGEN-RIJSENBURG

06-24863112

info ad fotostudioheuvelrug.nl

Reactieformulier

3 + 8 =

Wat klanten van ons vinden...

"Dankjewel voor de mooie foto van mijn kinderen. De vorige foto die je had gemaakt hing al 15 jaar aan de muur. De nieuwe foto is prachtig om te zien. Fijn dat je er zo veel aandacht aan hebt besteed. Daardoor ziet het er prima uit."

Saskia

"Ik vond de sfeer heel fijn tijdens de fotosessie. Het resultaat is dan ook geweldig. Heel blij, een echte aanrader."

Edwin

“Wat maak jij er een werk van. Ik heb nog nooit gezien dat een fotograaf een fotoshoot zo voorbereidde. Vrijwel elke foto met lichtopstelling is doordacht. Een echte pro. ”

Mischa

© 2023, Fotostudio Heuvelrug

Ontwerp en realisatie Robert Zwart