Cursus Filmen met je Smartphone

Cursus Filmen met je Smartphone

Cursus Filmen met je Smartphone bij Fotostudio Heuvelrug

Cursus Filmen met je Smartphone bij Fotostudio Heuvelrug

Maak jij ook steeds korte filmpjes met je telefoon? Veel mensen hebben tegenwoordig allemaal losse clipjes op hun telefoon, maar daar blijft het toe beperkt. Wil je graag beter leren filmen en bijvoorbeeld een gemonteerd filmpje maken waar iedereen met plezier naar kijkt? Bijvoorbeeld een filmpje van een familiegebeurtenis, je vakantie of een filmpje over jouw bedrijf? Zet dan nu de stap om een deze korte cursus te gaan volgen. Wie weet komt er een nieuwe Spielberg of Hitchcock tot ontwikkeling.

Voor Wie?

Voor Wie?

De cursus is geschikt voor eigenlijk iedereen die een smartphone bezit. Je hoeft geen enkele filmervaring te hebben. We starten geheel bij de basis.

Wat heb je nodig?

Wat heb je nodig?

Voor de cursus heb je natuurlijk een smartphone nodig. Het merk maakt niet uit, ook niet of het een Iphone of een Android toestel is. Het is ook verstandig om een koptelefoon of ‘oortjes’ mee te nemen om de audio goed te kunnen beoordelen. Heb je ook een tablet? Dan is dat mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk.

Wat kun je verwachten?

In de cursus ga je leren hoe je technisch goed leert filmen. De juiste instellingen, een goede bediening. Geluid is 50% van je film, dus er is ook aandacht voor het optimaliseren van het audio. Compositie, belichting, variatie in shots, geluid, het komt allemaal aan bod. Ook gaan we leren hoe je losse clips tot een film kunt bewerken.

De cursus is op drie maandagavonden en kent een vaste opbouw:

  • we bespreken de resultaten die we hebben gemaakt
  • theorie-instructie
  • toepassing van de theorie
  • bespreking nieuwe opdracht

Door wie?

 

De cursus wordt verzorgd door Robert Zwart. Robert is professioneel fotograaf en filmmaker. Hij heeft niet alleen als fotograaf maar ook als docent ruime ervaring. Zowel voor, tijdens, als na de cursus helpt hij je graag verder.

Waar en wanneer?

Waar en wanneer?

De filmcursus vindt plaats op 3 maandagavonden in de CultuurHoek, Engweg 14 in Driebergen.

Dit zijn de data voor de eerstvolgende cursus in 2020:

– 1 maart 2020 19.30 – 21.30 uur

– 16 maart 2020 19.30 – 21.30 uur

– 30 maart 2020 19.30 – 21.30 uur

 

Fotostudio Heuvelrug

Engweg 14

3972 JH DRIEBERGEN-RIJSENBURG

06-24863112

info ad fotostudioheuvelrug.nl

Reactieformulier

12 + 7 =

© 2021, Fotostudio Heuvelrug

Ontwerp en realisatie Robert Zwart