“Great dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion.”

“Great dancers are not great because of their technique, they are great because of their passion.”

Dansfotografie in theater

Dansfotografie in theater

Expressie, balans, techniek, ritme, lenigheid, goede ademhaling….bij dans komt er veel kijken. Je hebt maandenlang geoefend en dan komt het grote moment: je gaat optreden. Als fotograaf zit ik vaak te genieten van de mooie dansen. Tegelijk is het ook zeer inspannend, want om precies het juiste moment te pakken moet je zeer snel handelen en weten wat binnen een fractie van een seconde gaat gebeuren. Dan moeten op dat moment alle instellingen op de camera ook nog een kloppen. Inmiddels heb ik als dansfotograaf 20 jaar ervaring.

Dansfotografie in de studio

Dansfotografie in de studio

Wat is er mooier dan je eigen dansacties in de studio te laten fotograferen. Het grote voordeel van dansfotografie in de studio is de mogelijkheid om uitgekiend licht te gebruiken om net die pose of actie voor altijd te bevriezen. Wij beschikken over flitsapparatuur waarmee we tot 1/8000 van een seconde een beweging kunnen bevriezen. Zelfs als je haar beweegt, nog kunnen we deze zonder blur in beeld brengen.

Voor Wie?

Voor Wie?

In de studio zijn er fotoshoots voor dansers en voor dansscholen mogelijk. 

In het theater werken wij voornamelijk in opdracht van dansscholen. De foto’s komen meestal ook beschikbaar voor de dansers zelf.

Fotostudio Heuvelrug

Engweg 14

3972 JH DRIEBERGEN-RIJSENBURG

06-24863112

info ad fotostudioheuvelrug.nl

Reactieformulier

15 + 10 =

© 2023, Fotostudio Heuvelrug

Ontwerp en realisatie Robert Zwart